Afrodisiace

Afrodisiace

Cu siguranta iti pui aceasta mare intrebare:  Exista sau este doar mit si promovare media?

Opreste-te putin. Esti aici, nu-i asa? Cauti informatii despre afrodisiace… Atunci inseamna ca raspunsul este deja formulat in mintea ta: Da, exista.

Ai dreptate. Singurul lucru pe care trebuie sa-l cunosti este ca acestea se impart in doua mari categorii:

  • stimuli psihofiziologici
  • preparate de uz intern pentru organism.

Efectele psihofiziologice sunt reactiile pe care le avem la stimulii vizuali, auditivi, olfactivi si tactili; pe scurt sunt reactiile la mediile exterioare care actioneaza ca stimulatori sexuali (filmele de comedie romantica, videoclipuri muzicale, reviste, literatura romantica, parfumuri, lumanari parfumate sau uleiuri). Cu totii am avut parte de astfel de afrodisiace 

Iti aduci aminte de momentul in care parfumul unei persoane te-a excitat… te-a facut sa-ti creasca dorinta?   Ce bine mirosea…

Gata cu amintirile... nu de alta, dar mintea e cel mai puternic stimul sexual, iar creierul nu face diferenta intre amintire si realitate, iar trezirea acestei amintiri poate avea si ea efect afrodisiac   Sa revenim…

Asa cum ai ghicit, in categoria a 2 a a afrodisiacelor se regasesc: alimentele si bauturile. Iar aici lista este aproape interminabila si difera in functie de cultura si traditiile fiecarei zone geografice.

Dar stai putin…

“Eu n-am nevoie de asa ceva!”  – Recunosti ideea? Da!   Reprezinta raspunsul a 7 din 10 romani cand vine vorba de a petrece clipe mai frumoase si a trece peste stresul cotidian, ba chiar mai mult de a incerca lucruri noi… conservatorism, frica sau nestiinta, nu conteaza… le vom invinge!

Raspunsul nostru fiind: “Cu totii avem nevoie de asa ceva!”

Da, nu trebuie sa ai o problema sexuala de  ordin biologic, nu trebuie sa ajungi la varsta in care afrodisiacele sa reprezinte o solutie sau unica solutie, trebuie sa fi constient ca in viata exista momente si momente, ca stresul si oboseala contribuie la modul nostru de a reactiona vis-a-vis de persoanele pe care le iubim… Te comporti astazi la fel ca in prima zi de dragoste? Esti la fel de dulce? La fel de animat de dorinta de a-l avea pe celalalt?   Nu este nevoie de raspuns, precum nu este nevoie nici tu sa te stresezi asupra modului in care reactionezi, este perfect normal ca reactia ta sa difere, suntem oameni, iar elementele exterioare noua ne influenteaza.

De ce sa nu oferim celui de langa noi momente mai frumoase, mai dulci si mai apetisante?  De ce sa ne lasam rapusi de stresul cotidian si oboseala?  Si oare… de ce sa nu aducem bucurie si eliberare in viata persoanei iubite?

Se poate si vom reusi, iar raspunsul pentru prima rupere de linia cotidiana sunt afrodisiacele, fie ele psihofiziologice sau cele naturale de uz intern.

De ce sa apelezi la ele? E foarte simplu: din dorinta de a scapa de stres si linia cotidiana.

Si cu siguranta doresti sa scapi de stres. De ce? Pentru ca 70% din cazurile de impotenta sunt de ordin psihologic aproape toate datorate stresului.  70%!  O zi plina de stres scade din dorinta si pofta, sporeste oboseala, iar o partida nereusita poate fi intelesa ca fiind datorata unor probleme biologice si nu datorate oboselii sau stresului, iar in cazurile grave partidele nereusite vor fi percepute de persoana iubita ca o lipsa de interes si atractie, factori ce reprezinta 60% din motivele de divort.

Adio stres si oboseala. Iti vom prezenta acum cateva afrodisiace naturale care te vor face mai puternic, mai atractiv si iti vor creste libido-ul.

Afrodisiace pentru:

  • Stimulare si imbunatirea erectiei: L-arginina, Damiana, Muira Puama, Ginseng, si Ginkgo Biloba.
  • Energie fizica, mentala si sexuala: Guarana, Ginseng, si Ginkgo Biloba.
  • Cresterea nivelului de hormoni masculini: Maca, Muira-Puama, Primrose, Bor, zinc, fenilalanină şi tirozină.
  • Imbunatatirea starii de spirit: Extractul de vanatoare, Floarea Valeria
  • Sub ce forma le gasesti?  Capsule, pastile sau ceaiuri.  Unde? La orice plafar.

Atat de usor se poate scapa de stres si oboseala?

DA!

Iar pentru a te bucura mai des si cat mai mult de momentele frumoase din viata ta, invata sa combini afrodisiacele naturale cu cele psihofiziologice…

Iti dorim zile cu soare si nopti cat mai pasionale.