Antidepresive – un ajutor sau nu?

Antidepresive – un ajutor sau nu

Starile de suparare, tristete, anxietate, abandon sau oricare alte stari care ne fac tristi si ne intuneca viata, ne aduc de cele mai multe ori pe un drum in care speranta nu mai exista. Si ce facem atunci? Ne luptam sau renuntam la viata? Putem lupta singuri sau avem nevoie de ajutor?

Lupta! Acesta este sfatul nostru. Lupta indiferent de greutati si suparari, lupta indiferent daca simti ca nu mai ai pentru ce lupta, lupta si arata lumii ca o poti lua oricand de la capat. Nu te lasa doborat niciodata.

Consideri ca ai nevoie de ajutor? Atunci apeleaza la ajutorul unui medic, a unui prieten si vei ajunge cu siguranta pe drumul cel bun.

Iar daca apelezi la ajutorul antidepresivelor, iti recomandam sa le alegi doar pe cele naturale, si in tot acest timp de tratament sa incerci mereu sa gasesti o raza de bucurie si-n cea mai trista zi. E nevoie de ajutor, dar in primul rand principalul ajutor al tau esti Tu – acesta este primul antidepresiv, starea ta pe care ti-o induci tu singur.

Despre antidepresive iti putem spune multe, dar ne vom rezuma la cateva idei pe care trebuie sa le cunosti, si la un singur sfat: foloseste doar antidepresive naturale.

Efectul antidepresivelor.

Ca si efect, antidepresivele reprezinta un stimulant ce inlatura oboseala, atat fizica, cat si psihica, aducand in viata noastra calm si relaxare. Atentie! In momentul cand un antidepresiv induce somnul, acesta este primul semn ca ar trebui schimbat sau doza este prea puternica. Nu incerca sa fugi de realitate prin somn, ci lupta cu ea imbunatatind-o.

Antidepresivele in tratament.

Tratamentul cu antidepresivele naturale este recomandat sa dureze un minim de 4 luni de zile, chiar si dupa iesirea din starea de tristete sau confuzie.

Exista antidepresive sigure si puternice?

Da, exista. Daca vei apela la antidepresive naturale (naturiste) acestea iti vor imbunatatii starea generala, fara ati intoxica corpul cu diferite substante chimice.

Se pot lua antidepresive fara reteta ( fara prescriptie ) ?

Da, doar daca sunt naturale pe baza de plante.

Antidepresivele naturiste dau dependenta? NU.

Antidepresivele pe baza de plante sunt puternice, se elibereaza majoritatea fara reteta, si nu creeaza dependenta.

Doresti si alte informatii? Iti vom spune in final ca cel mai bun antidepresiv este propria ta vointa si atitudine vis-a-vis de tot ce se intampla in viata ta. Ai incredere-n tine si vei trece peste tot. Trebuie sa fi constient ca-n viata exista momente bune si proaste, si ca niciunul din ele nu dureaza vesnic.