Apcalis Oral Jelly

apcalis jelly 20 mg

Apcalis Oral Jelly

Apcalis Oral Jelly  - jeleu pentru stimularea erectiei cu efect 36 de ore

Este un stimulent sexual destinat barbatilor, sub forma de gel (jeleu) comestibil, pentru stimularea erectiei si, implicit, cresterea capacitatii barbatilor de a face sex sustinut timp de mai multe ore si de mai multe ori consecutiv. Este un produs mai deosebit decat altele de acest gen datorita faptului ca actioneaza mult mai repede decat pastilele pentru erectie (in aproximativ 15 minute de la inghitire) si a faptului ca efectele sale persista timp de 2-3 zile de la administrare. 

Descrierea produsului

Apcalis Oral Jelly 20mg

Cantitate
1 packs
Pentru o pastilă
L179.82
Pret
L179.82
Cantitate
2 packs
Pentru o pastilă
L169.83
Pret
L339.66
Cantitate
3 packs
Pentru o pastilă
L151.51
Pret
L454.54
Cantitate
4 packs
Pentru o pastilă
L149.85
Pret
L599.40
Cantitate
5 packs
Pentru o pastilă
L140.86
Pret
L704.29

Aceste caracteristici il recomanda ca fiind solutia perfecta pentru barbatii care doresc un stimulent sexual care sa ii ajute sa ofere sex performant timp de mai multe zile la rand, fara a fi nevoiti sa supradozeze organismul cu stimulentele sexuale uzuale, destinate sustinerii activitatii sexuale timp de cateva ore sau o zi. Apcalis Oral Jelly contine un ingredient de ultima generatie care ajuta nu doar barbatii care intampina probleme cu erectia sau chiar impotenta, ci si pe acei care doresc sa fie niste adevarati armasari in pat. Ingredientul de baza din Apcalis are rolul de a ajuta la obtinerea unor erectii viguroase si de a mentine penisul in stare erecta, ca de otel, cel putin atat timp cat exista stimulare sexuala.

Pretul afisat este pentru 1 cutie cu 7 plicuri.

Apcalis Oral jelly este solutia perfecta si pentru utilizatorii care nu pot sau nu le place sa inghita pastile. Exista multi utilizatori care sunt de parare capastilele sub forma de comprimate sau pilule sunt de domeniul trecutului.Apcalis Oral Jelly este produs de unul dintre cei mai renumiti si credibili producatori de produse destinate imbunatatirii vietii sexuale - Ajanta Pharma din India. Ingredientul de baza al acestui stimulent sexual este acelasi ingredient consacrat, cu efecte recunoscute in stimularea erectiei pe lunga durata, folosit si in alte suplimente sexuale populare: Tadacip, Tadalis sau Tadaforce.

Ceea ce face ca Apcalis Oral Jelly sa fie deosebit este ca utilizatorii pot obtine mult mai rapid - aproximativ 15 minute de la inghitire - acelasi efect ca si in cazul celorlalte stimulente de acest gen, care insa actioneaza dupa aproximativ 40-60 de minute de la administrare. Fiecare doza din acest stimulent sexual vine ambalata într-un plic etans, steril, care poate fi ascuns si purtat cu usurinta intr-un buzunar sau in portofel. Pentru utilizare, trebuie doar să rupeti un colt al plicului si sa consumati gelul continut fie ca atare, direct din plic, fie dizolvat intr-un pahar de apa sau orice alt lichid (exclus sucul de grapefruit care ii anihileaza efectul).Apcalis oral Jelly este livrat in cutii continand cate 7 plicuri de gel, fiecare dintre plicuri avand o alta aroma de fructe, care il face foarte placut la inghitire. Fiecare plic contine o doza de ingredient special suficient pentru a asigura erectii performante si rezistente pentru o perioada de la 24 de ore la 3 zile.

Principalele beneficii ale Apcalis Oral Jelly

  • Îmbunatateste fluxul de sange in corpul penisului, asigurând astfel erectii mai bune si mai puternice.
  • Veti simti efectele benefice ale stimulentului sexual intr-un timp mai scurt comparativ cu pastilele standard, deoarece dureaza doar 15 minute pentru ca acest jeleu sa intre in actiune.
  • Efectul unei singure doze (plic) pot dura pana la 72 de ore.
  • Vine intr-un ambalaj care il face mai discret, usor de utilizat si mai confortabil.
  • Este usor de consumat datorita aspectului de gel, cu diverse arome de fructe.
  • Nu trebuie sa va planificati activitatea sexuala imediat, aveti la dispozitie pana la 3 zile in care puteti sa contacti pe extra capacitatile dvs. sexuale.

Apcalis Oral Jelly actioneaza prin relaxarea muschilor si imbunatatirea fluxului sanguin in zona penisului, astfel incat sa ofere o solutie eficienta acelor barbati care au anumite probleme erectile. Aportul sau va permite sa va imbunatatiti radical erectiile, acestea fiind de cea mai buna calitate si stabile. Mecanismul de actiune al Apcalis Oral Jelly este activat numai in prezenta excitarii sexuale naturale.

Acest produs stimuleaza functiile si procesele fiziologice naturale, fara a le inlocui.In mod obisnuit, dupa ejaculare, penisul revine la starea sa normala. Ingredientul principal din Apcalis Oral Jelly amana insa aceasta revenire, contribuind la o erectie prelungita. Datorita acestui efect, timpul pentru a restabili performanta sexuala este redus semnificativ, ceea ce ajuta la realizarea unui act sexual mai lung si mai consistent.

Ca orice stimulent sexual, Apcalis nu este recomandat persoanelor cu probleme cardiovasculare si, in general, cu afectiuni care determina probleme de tensiune arteriala sau de inima. Deasemeni, este contraindicat consumul de Apcalis in acelasi timp cu alte produse destinate stimularii sexuale, in special produse pentru erectie sau alte produse care contin nitrati/nitriti (inclusiv cele de tip “poppers”).

Doza maxima recomandata este de un plic de Apcalis la 24 de ore.

Livrare rapidă
Confidențialitate
Metoda de plată convenabilă
Serviciu gratuit pentru clienți