Ceai potenta

Ceai potenta

Pentru problemele de disfuncţie erectilă se poate apela, în unele cazuri, şi la o metodă naturistă. Deja renumitul ceai de potenţă, în primul rând, ajută circulaţia sanguină. Specialiştii in domeniu, spun că acest ceai de potentă actionează, în primul rând, asupra inimii şi a sistemului circulator, îmbunătăţindu-le. Pentru potenţei, in special, este recomandat un ceai de amestecuri. Unul dintre cele mai bune ceaiuri este cel care conţine ginseng amestecat cu zinc, mangan, vitamina E, beta caroten şi miere cu propolis.

Compoziţia are rolul de a îmbunătăţi circulaţia sângelui, de a scădea nivelul colesterolului din sânge şi de a regla tensiunea arterială. Mai mult, acest ceai este şi un bun diuretic. Toate aceste beneficii ajută la regularizarea curgerii de sânge din regiunea pelviană şi implicit la îmbunătăţirea performanţelor sexuale.

Plantele pot ajuta la mărirea potenţei şi dacă sunt consumate în alte moduri. Există destule legume care, dacă sunt consumate crude, timp de patru sau şase săptămâni, pot tonifia organismul şi pot rezolva problemele sexuale, asemenea ceaiului de potenta. Aceste alimente sunt ţelina, nucile, morcovul, pătrunjelul, hreanul şi ardeiul iute. Foarte benefică poate fi o cură cu grâu încolţit (o linguriţă după fiecare masă) sau cu praz fiert (partea albă a tulpinii). Însă nu trebuie uitat că cel mai bun tratament este prevenirea apariţiei acestei probleme. Fumatul, consumul excesiv de alcool, sedentarismul, o alimentaţie haotică bazată pe grăsimi şi stresul sunt doar câteva dintre cauzele problemelor de erecţie. Decât să trataţi această problemă, mai bine alegeţi să duceţi un stil de viaţă sănătos, faceţi mişcare, mâncaţi legume şi fructe, renunţaţi la fumat şi încercaţi să respectaţi orele de somn.