Ceaiuri potenta

Ceaiuri potenta

Impotenta se manifesta prin: absenta erectiei, ejaculare anormala si absenta orgasmului.

Plantele medicinale recomandate impotriva impotentei sunt: busuiocul, asudul calului, dumbetul, morcovul de camp, telina, priboiul, usturoiul si cimbrul. Va prezentam mai jos cateva retete de ceaiuri pentru potenta care se utilizeaza in tratarea acestei afectiuni.

Ceai de busuioc de camp. Inclus si el in lista de ceaiuri pentru potenta, ceaiul de bucusioc se prepara dintr-o lingurita de planta maruntita, peste care se toarna 250 ml apa clocotita si se lasa la infuzat 15-20 minute. Se beau una-doua cani de ceai pe zi.

Ceai de dumbat. Se prepara din una-doua lingurite de plante maruntite, oparite cu 250 ml apa clocotita si lasat la infuzat 15 minute. Se beau doua-trei cani de ceai pe zi, astfel simtind cu adevarat efectul acestor ceaiuri pentru potenta.

Ceai de leustean. Din categoria “ ceaiuri pentru potenta “, ceaiul de leustean se prepara din doua lingurite de frunze uscate, oparite cu 250 ml apa clocotita, dupa care se lasa la infuzat 15 minute. Se recomanda a se bea doua-trei cani de ceai pe zi.

Ceai din cimbru de gradina. Ceaiul se prepara din trei lingurite de frunze oparite cu 250 ml apa clocotita. Se bea o cana de ceai, seara, inainte de culcare.

Ceai mixt. Preparati un ceai dupa urmatoarea reteta: cimbru de gradina – 60 g, frunze de rozmarin – 20 g, menta piperata – 20 g, frunze de verbina – 20 g. Ceaiul se prepara din trei linguri din amestecul vegetal, bine maruntit si omogenizat, peste care se toarna 1000 ml apa clocotita si se lasa la infuzat 2-5 minute. Se beau doua cani de ceai pe zi. Cura dureaza 40 de zile si se intrerupe continuand tratamentul trei zile cu ceaiul anterior de cimbru de gradina. Apoi, se reia tratamentul cu acest ceai mixt, pana la reaparitia potentei. Acesta este recunoscut ca fiind unul dintre cele mai eficiente ceaiuri pentru potenta.