Cresterea potentei

Cresterea potentei

Desi  cele mai eficiente si mai sigure produse pentru cresterea potentei  sunt suplimentele alimentare pe baza de plante, exista si alimente, aparent obisnuite, care sunt considerate a avea acelasi efect stimulator pentru viata noastra sexuala.

Spre exemplu, cati dintre noi s-ar fi gandit ca varza murata, pe care o servim la masa fiecare dintre noi, poate fi considerat un aliment de crestere a potentei.

Un nutritionist recunoscut sustine faptul ca  a consuma banalul aliment de cel putin doua ori pe zi poate avea efecte miraculoase pentru consumatori. Astfel, cresterea potentei este data de combinatia inedita dintre substantele continute in varza si amestecul specific procesului de murare.

De asemenea, in ciocolata (mai exact in cacao) exista o substanta stimulatoare inrudita cu teina din ceai si cafeina din cafea. Desi oficial este recunoscuta ca avand efect in ceea ce priveste cresterea potentei mentale,  se vorbeste din ce in ce mai mult si despre aportul adus vietii sexuale fiecaruia dintre noi.

Desi comune, trebuie reamintit pericolul provocat de consumul in exces al oricaruia dintre alimentele mentionate mai sus. Echilibrul si consumul moderat vor asigura potentialul efect de crestere a potentei, neprovocand insa alte probleme de sanatate.