Disfunctii hormonale

Disfunctii hormonale

Disfunctii hormonale

DISFUNCTII hormonale sau disfunctii sexuale?

Infunctionalitati ale aparatului sexual, atat din punct de vedere psihic cat si fizic, cu noua inventie Fitness Pelvis, se reabiliteaza toate aceste functii , obtinandu-se performante sexuale la nivel sportiv.

Practicand fitness pelvis, capatati forta musculara la nivel de pelvis, adica muschii responsabili cu functiile sexuale si deci, implicit reabilitarea functiilor sexuale.

Acestia se vor iriga cu mult sange , ceea ce va determina o buna oxigenare si hranire a intregului planseu pelvin cu tot cu organe si glande, rezultand din asta multa energie sexuala.

Forta capatata, prin practicarea noului sport fitness pelvis, este net superioara si celei degajate de orice atlet oarecare. Pentru ca la acest aparat , se antreneaza si dezvolta exclusiv muschii esentiali responsabili cu masculinitatea si virilitatea.

Cand functiile sexuale intra in colaps, primul lucru care se intampla, este ca muschii pelvieni se atrofiaza, circulatia sangelui, devine foarte dificila, iar impulsurile nervoase care ar trebui sa plece de la acest nivel la creier si invers, se anuleaza, pentru ca evident , fibrele nervoase se atrofiaza si ele odata cu muschii.

Cu exercitiile efectuate la aparatul Fitness Pelvis, reusim sa revigoram si tonifiem toti acesti muschi, fibre nervoase si vase sanguine, determinand astfel si recuperarea functiilor sexuale, amplificandu-le chiar la un nivel mult mai inalt decat inainte de a le pierde.

Principiul este simplu! Antrenam prin exercitii sportive un anumit muschi si acesta devine , puternic, vanos si energic, declansandu-se in lant si o reactie la nivel psihologic de constientizare a acestei forte, ceea ce ne creeaza o stare de bine si o siguranta de sine, care ne mareste personalitatea si tot ceea ce transmitem in jurul nostru.

De acum, toti barbatii pot sa practice noul sport , cu ajutorul primului aparat de fitness inventat in lume, special pentru antrenarea muschilor pelvieni.