Ejaculare Prematura

Ejaculare Prematura

Un subiect TABU pentru barbati in general, o problema pe care multi se feresc sa o recunoasca datorita orgoliului, dar si a preconceptiei ca ejacularea prematura ar fi o problema izolata.

Primul sfat: Relaxeaza-te!

Peste 80% din barbati, la nivel global, manifesta probleme in ceea ce priveste ejacularea prematura.

Adica 8 din 10 barbati impartasesc aceeasi problema ca si mine?

DA Si partea buna … este o problema usor de combatut!

Echipa Trage-Tare s-a documentat in privinta problemelor de acest gen si a reusit sa stranga cele mai bune si mai eficiente metode prin care, fapt demonstrat statistic, vei reusi sa mentii actul sexual atat cat iti doresti:

1. Cunoaste-ti propriul organism

Primul pas este sa incepi sa-ti cunosti propriul organism, sa constientizezi toate momentele pe care le parcurge in timpul actului sexual, si nu in ultimul rand care sunt senzatiile premergatoare orgasmului/ejacularii.

Astfel, vei putea anticipa momentul critic, iar din punct de vedere mental vei fi cu un pas inaintea propriului orgasm.

2. Metoda STOP-START

Incearca sa ajungi chiar inainte de momentul critic si sa te opresti pana nu e prea tarziu (STOP). Cand senzatia de ejaculare a trecut, poti relua miscarile si actul sexual propriu-zis. (START)

Momentul de pauza nu ar trebui sa dureze mai mult de 2-3 secunde.

3. Respiratia

Respiratia scurta si accelerata creaza presiune asupra toracelui si zonei pelviene, ceea ce duce ulterior la o ejaculare prematura.

Recomandam o respiratie lenta si adanca ce te va ajuta sa te relaxezi si sa elimini tensiunea din intreg corpul.

4. Pozitia conteaza

Desi preferata printre barbati, pozitia misionarului nu este cea mai potrivita pentru a putea intarzia ejacularea.

Iti recomandam sa o lasi pe ea deasupra, intrucat stimularea nu va mai fi la fel de puternica.

5. Comunicarea

Desi nu suntem la un curs de terapie pentru cupluri, iti garantam, comunicarea conteaza!

Cuvinte scurte, cuvinte cheie de genul: “Stai”, “Stop”, “Mai usor”, “Mai repede” etc… o vor ajuta sa inteleaga cum si ce trebuie sa faca pentru a evita o ejaculare prematura.

6. 2 e numarul magic

Pentru majoritatea barbatilor al doilea act sexual consecutiv dureaza mai mult decat primul.

Astfel, iti sugeram ca primul act sexual sa fie precedat un “Pre”-ludiu oral sau cu mana asupra zonelor ei genitale. Acest moment poate fi prelungit atat timp cat ai nevoie, pana te simti pregatit pentru a intra din nou in actiune.

In aceeasi masura, inaintea actului sexual, te poti retrage la toaleta pentru a te masturba. Astfel, vei porni de la bun inceput cu numarul magic.

7. Nu te mai gandi

Creierul omului este repartizat in multiple sectuni. Dintre ele, cea responsabila cu declansarea orgasmului va fi activata fie daca ITI DORESTI sau NU sa atingi orgasmul.

Astfel, in loc sa te gandesti in permanenta cum si ce sa faci pentru a evita o ejaculare prematura, lasa grijile deoparte si bucurate de partenera ta, de placerile pe care le traiesti.

8. Miscari circulare

Capul penisului este cea mai sensibila zona a organului genital barbatesc. Astfel, o suprastimulare a acestuia te va aduce exact in punctul pe care incerci sa-l eviti.

In consecinta, iti propunem sa schimbi tehnica clasica de penetrare cu o miscare circulara. In acest fel, intreg penisul (si deci, mai putin din capul acestuia) va fi supus stimularii.

9. Prezervative

Prezervativele reduc din cantitatea de stimulare pe care o experimentam in timpul unui act sexual.

Astfel, folosirea prezervativului te va ajuta sa prelugesti momentele de placere din dormitor.

10. Fii un Gentleman!

…si nu ne referim la deschiderea usii in fata unei Doamne!

Faptul ca o ajuti mai intai pe ea sa atinga orgasmul, te va usura de o mare parte din presiunea psihologica pe care o porti. Astfel, vei fi convins ca, in final, orice s-ar intampla, ea nu va fi dezamagita.

11. Metoda Kegels

Finalmente, una dintre cele mai bune, dar si dificile metode pe care o poti adopta este Metoda Kegels.

Niste muschi pelvieni dezvoltati te vor ajuta sa ai un control incredibil asupra ejacularii tale. Muschii pelvieni sunt cei care controleaza urinarea, startul, sfarsitul, dar si ritmul acesteia.

Un exercitiu bun pentru dezvoltarea musculara a zonei pelviene este incordarea (timp de 3 secunde) si eliberarea (tot 3 secunde) repetata a acestora. Poti incepe prin a face acest exercitiu de 10 ori consecutiv, ulterior ajung chiar si la 100 de repetari pe zi.

Pana in momentul in care ajungi sa deprinzi cu adevarat aceasta tehnica, pentru a evita ejacularea prematura, poti incerca apasarea muschiului respectiv chiar inainte de momentul critic (este situat sub zona testicolelor).

Folosind aceste tehnici, vei putea deveni un partener mai senzual, mai relaxat, un partener care sa poata prelungi actul sexual pana cand va considera ca cea de alaturi este satisfacuta.

…si in final sa atingi si tu orgasmul, intr-un moment hotarat doar de tine!