Imbunatatirea vietii de cuplu

Imbunatatirea vietii de cuplu

Separati sexul de celelalte lucruri

Nicio relatie nu este perfecta si fara certuri. In special femeile tind sa creada ca nu face dragoste cu persoana iubita, daca au avut o neintelegere in alta privinta. Bineinteles ca nu este recomandat sa ignorati partile importante ale conflictului, dar nici nu lasati micile orgolii sa stea in calea sexului sau sa genereze un cerc vicios al respingerii si razbunarii.

Faceti o calatorie

Este normal ca persoanele infidele se se bucure cand au ocazia sa fuga cu amantul si sa dedice un week-end sau cateva zile sexului si distractiei. Asa ca, cel putin o data pe an, mergeti alaturi de persoana iubita intr-un concediu cat mai placut cu putinta. Asta nu inseamna ca trebuie sa va petreceti tot timpul in pat. Este la fel de important pentru viata sexuala de cuplu sa vorbiti despre sentimente, sperante si temeri. Cu exceptia sexului, un alt motiv pentru care oamenii insala este ca amantul sau amanta asculta ce au de spus, intr-un mod in care partenerul nu o face.

Reactivati jocul intalnirilor romantice

Amintiti-va cum, la inceputul relatiei, mergeati intr-un loc placut si discutati impreuna, o seara intreaga. Stabiliti o zi a saptamanii in care sa vorbiti pur si simplu, sa beti un pahar cu vin sau sa vedeti un film impreuna. Nu e obligatoriu sa faceti si dragoste in aceste seri, insa exista sanse mari ca acest lucru sa se intample.