Imbunatatirea vietii sexuale la barbati

Imbunatatirea vietii sexuale la barbati

Profitati de oportunitatile neasteptate

In caz ca va dati seama ca amandoi scapati de la serviciu mai devreme intr-o zi si aveti toata casa la dispozitie, folosit acest dar pretios pentru a va improspata si diversifica viata sexuala. Este minunat sa faceti dragoste ziua, mai ales daca serviciul si viata de familie nu va permit asta decat dupa lasarea intunericului.

Invatati sa faceti masaj

Sa ai parte de un masaj pe tot corpul, facut mainile iscusite ale partenerului, este unul dintre cele mai frumoase cadouri pe care le poti primi din partea persoanei iubite. Aceasta experienta produce placere psihica si relaxare amandurora. Nu trebuie sa faceti sex imediat dupa, insa daca acest lucru se intampla, va fi o partida fantastica.

Schimbati decorul

Daca mereu, dar mereu, faceti dragoste in vechiul pat dublu din dormitor, incercati sa gasiti alte locatii. In caz ca puteti sa va faceti de cap in toata casa, nu ezitati sa va bucurati de sexul pe canapea sau pe covorul din sufragerie. Daca nu este posibil, atunci apelati la solutia cuplurilor fara prejudecati: bancheta din spate a masinii sau orice alt loc retras.

Faceti dus sau baie impreuna

Desi a devenit un cliseu sa faci dragoste sub dus, poate fi o experienta distractiva, daca aveti chef de asa ceva.

Rezolvati problema lucrurilor care taie apetitul sexual

Uneori, unul dintre parteneri poate avea probleme care sa-i inhibe celuilalt orice dorinta de a face dragoste. Respiratia urat mirositoare, parul unsuros sau lenjeria murdara – toate acestea il pot forta sa gaseasca scuze pentru a evita sexul sau pentru a face dragoste fara nicio tragere de inima. In acest caz, e mai bine sa fii sincer. Daca eziti sa-i spui ce te deranjeaza, pentru ca ti-e teama ca se va simti jignit, partenerul nu va avea ocazia sa-si rezolve problema. Daca ai fi in locul lui, tu nu ai vrea sa stii ce-l deranjeaza pe celalalt?