Imbunatatirea vietii sexuale la femei

Imbunatatirea vietii sexuale la femei

10 sfaturi ce ar putea reaprinde pasiunea in cuplu

  1. Daca sunt probleme in cuplu incercati sa le descoperiti si (daca este posibil) sa le rezolvati.
  2. Fiti atent/a la nevoile partenerului. Femeile si barbatii sunt diferiti, mai ales in ceea ce priveste viata sexuala. Fiti pregatiti sa faceti mici concesii cu privire la fanteziile si nevoile partenerului.
  3. Jucati-va, distrati-va si mai ales nu va rusinati sa propuneti ceva nou. Cel mai mare inamic al unei bune vieti sexuale este rutina.
  4. Fiti deschisi la noi amicitii, la noi cunostinte, stimuli noi ce pot aduce in cuplul vostru o gura de aer proaspat, noi idei.
  5. O pauza din cand in cand. Un weekend cu prietenele pentru ea, o seara cu baietii pentru el, sau chiar o vacanta. Va face momentele petrecute impreuna mai placute.
  6. Gelozia? In doze mici, da. Poate fi un joc stimulant, un joc ce poate aduce idei noi, motivatii noi. Va place noul vostru coleg? Incercati sa i-o spuneti si partenerului (pastrand totusi o limita de siguranta, nu se stie niciodata…)
  7. Un film erotic? Inca o data….da.
  8. Un pic de romantism nu da gres. E adevarat ca barbatii tind sa fuga de momentele mai romantice (asta daca nu sunt la inceputul relatiei), dar e adevarat si ca din cand in cand pot sa faca un minim efort pentru a satisface nevoile partenerei. Si apoi….recompensa ii va motiva sa o faca si alta data.
  9. Fantezia, marele vostru aliat. Sa nu va fie frica de propriile fantezi, si nu judecati fanteziile partenerului. Fantezia este principalul aliat al unei vieti sexuale nemaipomenite.