Imbunatatirea vietii sexuale

Imbunatatirea vietii sexuale

Sa ai o viata sexuala implinita, ani la rand, alaturi de partenerul de cuplu este una dintre cele mai mari provocari ale zilelor noastre. Englezii de la The Sun vin cu zece sfaturi pentru a invinge monotonia sexuala.

Acordati prioritate vietii amoroase

Este uimitor cate cupluri sustin ca a face dragoste este sau ar trebui sa fie unul dintre cele mai importante lucruri din relatia lor. Si totusi, aloca pentru asta doar 20 de minute, la sfarsitul unei zile incarcate. Asa cum va luati in serios rolul de angajat, parinte sau prieten etc., procedati la fel cand vine vorba de rolul de partener de sex si acordati suficient timp pentru a face dragoste ca la carte.

Daca in cuplu exista certuri cu privire la cat de des faceti dragoste, ajungeti la un compromis in privinta aceasta

De exemplu, daca unul dintre parteneri doreste sa faca dragoste de patru ori pe saptamana, iar celalalt doar o data, atunci acestia pot cadea de acord sa faca dragoste de doua ori pe saptamana. Astfel, unul dintre ei poate sta linistit, stiind ca daca astazi nu este cazul, atunci va fi cu siguranta in una dintre zilele urmatoare. Iar celalalt il poate saruta si imbratisa – demonstrandu-i astfel cat de mult este iubit – fara sa se teama ca acest lucru va duce la o propunere de a face amor.