Kamagra Efervescenta

Kamagra Efervescenta

Kamagra Efervescenta

Kamagra Efervescenta - pastile efervescente pentrun stimularea erectiei

Este un produs nou de la Ajanta Pharm, destinat barbatilor pentru imbunatatirea performantelor sexuale masculine. Kamagra Efervescenta stimuleaza eractia si ajuta penisul sa devina mai viguros, mai mare si mai rezistent.

Descrierea produsului

Kamagra Efervescenta 100mg

Cantitate
1 packs
Pentru o pastilă
L134.86
Pret
L134.86
Cantitate
2 packs
Pentru o pastilă
L114.89
Pret
L229.77
Cantitate
3 packs
Pentru o pastilă
L114.88
Pret
L344.65
Cantitate
4 packs
Pentru o pastilă
L114.89
Pret
L459.54
Cantitate
5 packs
Pentru o pastilă
L113.89
Pret
L569.43
Cantitate
7 packs
Pentru o pastilă
L107.75
Pret
L754.24

Kamagra Fizz Tabs

Este practic Kamagra 100 Gold, in acelasi dozaj dar sub forma solubila. Beneficiati de puterea de actiune a unei pastile de Kamagra intr-un comprimat efervescent. Trebuie doar sa puneti 1 tableta solubila intr-un pahar cu apa, iar dupa cca 10 minute de la consum veti putea incepe sa va bucurati de erectii viguroase ori de cate ori veti fi stimulat de-a lungul a minim 6 ore.

Kamagra Efervescenta 100 mg este livrat in flacoane continand cate 7 comprimate efervescente. Este un stimulent sexual destinat barbatilor, la fel de sigur si care functioneaza la fel de bine ca si Kamagra 100 Gold, doar ca actioneaza mult mai repede decat pastilele obisnuite.

Daca sunteti in cautarea celui mai simplu mod posibil de a lua un supliment care sa va stimuleze erectia, atunci acesta este Kamagra 100 Effervescent. Se pune o tableta intr-un pahar cu apa, se amesteca usor si, in 1-2 minute, aceasta se va dizolva complet obtinandu-se o solutie care va actiona dupa doar 10 minute de la consumare.

Prin urmare, daca nu agreati pastilele si nu puteti sau nu va place sa le inghititi, atunci Kamagra efervescenta este cu siguranta solutia perfecta pentru dumneavoastra. Kamagra efervescenta are acelasi ingredient eficient ca si celelalte variante de Kamagra, iar concentratia unei doze este tot de 100mg. Acest ingredient ajuta la prestatia sexuala masculina datorita efectului sau de dilatare a vaselor de sange in organism si in special in jurul zonei genitale, intensificand fluxul sanguin in zona penisului, ceea ce faciliteaza producerea unei erectii ferme.

Kamagra efervescenta nu este un afrodisiac, prin urmare va fi necesara o stimulare (excitare) pentru a dezvolta o erectie.

Kamagra efervescenta este tipul de Kamagra cu cea mai buna rata de absorbtie in organism, utilizatorii resimtind primele efecte dupa aproximativ 15 minute sau chiar mai rapid, in functie de cat de gol este stomacul si cat de grase au fost alimentele consumate anterior. 

Kamagra efervescenta actioneaza eficient timp de minim 6 ore de la absorbtie, dar multi consumatori au raportat chiar si perioade mai mari.Doza de siguranta recomandata pentru Kamagra 100 Effervescent este de 1 comprimat solubil la 24 de ore.  In multe cazuri chiar si o jumatate de pastila este suficienta pentru un act sexual performant. Se consuma cu aproximativ 10-20 de minute inaintea actului sexual. Este recomandata evitarea meselor consistente sau consumul de alimente grase inainte sau in timpul administrarii de Kamagra efervescenta. Consumul exagerat de alcool poate afecta temporar capacitatea de a obtine o erectie si poate diminua considerabil rezultatul asteptat. Pentru a obtine rezultate optime, se recomanda sa nu beti cantitati mari de alcool inainte de a lua Kamagra.

Livrare rapidă
Confidențialitate
Metoda de plată convenabilă
Serviciu gratuit pentru clienți