Levitra Generic

Levitra Generic

Levitra Generic

​Levitra Generic - Pastile pentru erectie pe baza de Vardenafil, asemanatoare Levitra

Levitra Generic este un stimulent sexual destinat barbatilor, care are rolul de a stimula si a mentine erectia, cu rezultate excelente la peste 95% dintre utilizatori. Are la baza ingredientul activ numit Vardenafil, care este considerat cel mai puternic si eficient medicament pentru disfunctia erectila si impotenta.

Descrierea produsului

Levitra Generic 20mg

Cantitate
10 + 1 pastile
Pentru o pastilă
L13.82
Pret
L217.10 L151.97
Cantitate
20 + 2 pastile
Pentru o pastilă
L12.50
Pret
L392.77 L274.94
Cantitate
30 + 2 pastile
Pentru o pastilă
L11.85
Pret
L541.93 L379.35
Cantitate
40 + 3 pastile
Pentru o pastilă
L10.44
Pret
L641.36 L448.95
Cantitate
100 pastile
Pentru o pastilă
L9.43
Pret
L1347.36 L943.15
Cantitate
200 pastile
Pentru o pastilă
L8.67
Pret
L2478.30 L1734.81

Levitra Generic functioneaza pentru aproape toti barbatii, actioneaza rapid iar efectul poate dura cu pana la 50% mai mult decat Sildenafilul - ingredientul principala din celebra Kamagra. Acest stimulent este mai scump de fabricat decat pastilele bazate pe sildenafil (ex. Viagra, Kamagra, Cenforce) dar exista producatori din Asia precum prestigioasa companie Zenit Pharma care il pot furniza la un pret mai accesibil decat firmele europene precum Bayer sau GlaxoSmithKline care fabrica acelasi produs sub numele de Levitra sau Staxyn.

Levitra Generic este utilizat la baza pentru tratarea problemelor erectile, mai exact impotenta, dar poate folosit si de barbatii care nu au probleme cu erectia, pentru imbunatatirea performantelor sexuale. Aceasta pastila pentru sex ajuta la obtinerea si mentinerea unei erectii voluminoase, ferme si de cea mai buna calitate, astfel incat barbatul sa poata presta un act sexual nu doar satisfacator, ci si performant. Levitra Generic 20mg functioneaza numai daca esti stimulat sexual (excitat). O singura pastila de Levitra Generic permite o erectie suficient de indelungata pentru a presta o activitate sexuala spectaculoasa.

Mod de administrare: luati 1 comprimat de Levitra Generic cu 30-60 de minute inaintea actului sexual. Poate fi luat indiferent de mese. De obicei pastila isi face efectul in cca 30 de minute si va dura cel putin 6 ore. In general este bine tolerat cu alcoolul, totusi nu este recomandat sa consumati bauturi alcoolice in combinatie cu Levitra Generic, deoarece efectul pastilei poate fi mult mai slab. Levitra Generic nu este un afrodisiac, prin urmare el nu va declansa erectia pur si simplu ci va trebui sa fiti stimulat sexual si excitat pentru ca penisul sa devina erect. Levitra Generic nu functioneaza daca nu esti excitat sexual. Evitati sa luati alfa-blocante si antiaritmice de tip 1A si 3, cum ar fi Quinidina, Procainamida, Sotalolm si Amiodarone. In general, cand luati Levitra Generic trebuie evitat administrarea de pastile sau alte substante care contin nitrati, cum sunt medicamentele pentru anghina pectorala.

Levitra Generic 20mg contine ingredientul activ Vardenafil, care trateaza impotenta la barbati, prin cresterea fluxului de sange in penis. Impotenta inseamna incapacitatea de a obtine sau de a mentine un penis erect, tare si ferm, adecvat activitatii sexuale, din cauza fluxului sanguin insuficient in penis. Levitra Generic relaxeaza vasele de sange din penis crescand fluxul sanguin si provoaca o erectie, care este raspunsul natural la stimularea sexuala. Levitra Generic va functiona numai daca sunteti excitat sexual.

Compania producatoare este Zenit Pharma, o companie cunoscuta si apreciata in lume, care garanteaza cea mai inalta calitate de zeci de ani. Produsele Zenit sunt testate si controlate in laborator conform standardelor stricte ale Organizatiei Mondiale a Sanatatii.

Reactiile adverse cand luati Levitra Generic sunt in general rare. In functie de sensibilitatea consumatorului pot aparea dureri de cap, inrosirea fetei, nas infundat sau care curge, indigestie, stomac deranjat sau ameteli. Aceste reactii adverse dispar de obicei dupa cateva ore. Apelati la medicul dumneavoastra daca prezentati o reactie adversa alarmanta sau care nu mai dispare

Livrare rapidă
Confidențialitate
Metoda de plată convenabilă
Serviciu gratuit pentru clienți