Lovegra Oral Jelly

Lovegra Oral Jelly

Lovegra Oral Jelly - pastile tip Viagra pentru femei

Pastile destinate femeilor pentru imbunatatirea dorintei sexuale, redarea confortului vaginal in timpul actului sexual si sporirea placerii sexuale resimtite.

Au ca ingredient de baza cea mai noua substanta descoperita si aprobata in Statele Unite, destinata imbunatatirii vietii sexuale a femeilor care se confrunta cu problema neobisnuita si neasteptata a lipsei de pofta de sex, atunci cand aceasta nu este o problema cronica si nu este provocata de menopauza. O singura pastila Lovegra Oral Jelly pe zi poate reda femeii apetitul sexual, ajutand-o sa redescopere placerile sexului. Un flacon contine 6 comprimate.

Descrierea produsului

Lovegra Oral Jelly 100mg

Cantitate
10 bags
Pentru o pastilă
L23.15
Pret
L330.77 L231.54
Cantitate
20 bags
Pentru o pastilă
L20.56
Pret
L587.49 L411.24
Cantitate
30 bags
Pentru o pastilă
L19.01
Pret
L814.59 L570.21

Lovegra Oral Jelly este un produs nou, care se bucura de o imensa apreciere din partea femeilor

Este produs in Statele Unite si este prima pastila destinata imbunatatirii vietii sexuale a femeilor, aprobata medical de catre autoritatile de specialitate americane. Este un produs destinat femeilor care, desi nu au intrat in menopauza si nu au avut niciodata probleme cu apetitul sexual, prezinta probleme in a dezvolta dorinta de sex si a resimti placerea sexuala indiferent de modalitatea de sex, de partener sau de situatie. Astfel de tulburari ale apetitului sexual la femei pot aparea datorita unor probleme de sanatate fizica sau psihica (depresii, suparari etc), probleme in relatia de cuplu sau poate fi chiar efect advers in urma administrarii altor medicamente.

Aceasta pastile vine sa contracareze acesti factori, redand femeilor dorinta de sex si stimuland organul sexual pentru a reactiona mai bine la actul sexual si a transmite senzatii mai intense de placere sexuala, favorizand chiar si obtinerea orgasmului.

Recomandarea producatorului este ca pastila sa fie luata o data pe zi, de preferinta seara inainte de culcare si, pe cat posibil, mai multe zile la rand (pana la 8 saptamani) pentru a obtine efecte optime si de durata.

Nu este recomandat sa se administreze Lovegra Oral Jelly in cazul in care:- consumati mult alcool- urmati un tratament medicamentos, in special antibiotice- aveti probleme hepatice (ficat bolnav)- aveti tensiune arteriala scazuta- sunteti insarcinata sau alaptati- suferiti sau ati suferit recent de depresieNu consumati suc de grapefruit (grefii) in timpul administrarii Lovegra Oral Jelly. Acesta poate scadea sau chiar suprima efectului pastilei.

Livrare rapidă
Confidențialitate
Metoda de plată convenabilă
Serviciu gratuit pentru clienți