Lungimea penisului

Lungimea penisului

Cea mai comuna si cea mai simpla metoda pare sa fie tehnica de “jelquing”, un exercitiu special care ar putea – cel putin asa sustin unii – sa creasca, fie si putin, dimensiunile penisului, arata SexInfo101. Aici puteti gasi si unele tehnici specifice.

Exercitiul consta in intinderea penisului cu mana, incepand de la baza si pana spre varf, printr-o miscare delicata, atunci cand penisul este partial in erectie.

Nu este vorba despre masturbare, desi seamana destul de mult – erectia nu trebuie sa fie in punctul maxim. Ideea este sa fortezi organul sa se umfle gratie cresterii presiunii sangelui.

Un regim “obisnuit” de exercitii presupune jelquing timp de 20-30 de minute pe zi, doua sau trei zile la rand, dupa care se face pauza o zi. Apoi se reiau exercitiile.

Problema este ca tehnica poate crea o senzatie de disconfort sau iritare pe piele, motiv pentru care este recomandata folosirea unui lubrifiant si oprirea exercitiilor daca apar vanatai.

Intrebarea care ii macina pe barbati – functioneaza?

Tot efortul depus ar trebui insa sa produca si rezultate. E posibil ca tehnica sa dea roade, insa nu atat de mult precum ti-ai dorit.