Marirea penisului

Marirea penisului

Tehnicile Alternativele de Marire a Penisului

Exista multa confuzie in legatura cu tehnicile diferite care pretind ca maresc penisul. mai jos, vei afla informatii despre chirurgia maririi penisului. Am mai adaugat informatii despre alte metode de marire a penisului ca jelqing (marirea naturala a penisului), pastilele de marire a penisului si pompele cu vid care sunt considerate ca sporesc marirea penisului. Inainte de a promite orice legat de marirea penisului, ar trebui sa compari marimea penisului tau cu marimea medie a penisului. Sunt sanse sa nu trebuiasca sa te ingrijorezi in legatura cu marimea penisului tau!

Marirea Penisului prin Chirurgie

Aceasta este singura metoda de augmentare sau marire a penisului recunoscuta de comunitatea medicala. Operatia de marire a penisului a avut un inceptut nesigur,cu multi barbati care au sfarsit prin a avea penisuri grav desfigurate. Sexul era dificil des sau imposibil pentru acesti barbati. Clientii nemultumiti actionau uneori legal impotriva chirurgilor plastici,insa majoritatea pacientilor erau prea jenati pentru a mai face ceva. Operatia de marire a penisului este mult mai acceptata si mai putin riscanta in zilele noastre,insa majoritatea chirurgilor plastici refuza sa efectueze proceduri de marire a penisului din cauza riscurilor asociate acestora. Exista doua proceduri chirurgicale de marire a penisului, una este utilizata pentru a mari circumferinta penisului, a doua este folosita pentru a creste lungimea penisului.

Chirurgia pentru Marirea Circumferintei Penisului

Aceasta procedura este folosita pentru a mari circumferinta penisului si include transplantul celulelor grase (de obicei luate de pe abdomenul pacientului) in jurul penisului. Cunoscut ca transplant de tesut adipos,aceasta “ingrosare” poate creste circumferinta penisului cu 1-3 inchi. Procedura are cateva posibile neajunsuri. Celulele de grasime transplantate se simt moi, asemanator cu tesutul sanilor dupa parerea unor barbati. Cei mai rau, maririle in circumferinta a penisului obtinute astfel pot des disparea cu timpul, celulele de grasime fiind reabsorbite in corp cu usurinta. Uneori,aceasta re-absorbtie de grasime este neuniforma si penisul ramane noduros sau diform.

Recent, o metoda de variatie a transplantului de tesut adipos a fost implementata, a carei sustinatori pretind inlaturarea problemei de re-absorbtie. Este cunoscuta ca transplant de piele si in loc sa foloseasca celule de grasime, utilizeaza fasii de piele si grasime. Chirurgii care folosesc aceasta metoda spun ca pielea opreste grasimea sa fie re-absorbita. Fiindca aceasta procedura necesita fasiile sa fie grefate pe suprafata penisului (preferabil simpla injectare a celulelor de grasime) operatia este mai complexa si riscul de a cicatriza este mai mare.

Chirurgia pentru Marirea Lungimii Penisului

Penisul devine erect prin umplerea cu sange. Tesutul care se umple cu sange este denumit corpul cavernos. Acest tesut spongios se extinde in mod normal de la baza penisului catre corp. In unele cazuri, jumatate din corpul cavernos poate fi ascuns in interiorul corpului. Procedurile de marire a penisului de bazeaza pe eliberarea acestui tesut care are efectul maririi penisului. Eliberarea partii ascunse a corpului cavernos este obtinuta prin taierea ligamentelor suspensoare care sustin corpul cavernos in interiorul corpului. Aceasta muta efectiv partea ascunsa a penisului inainte astfel obtinand lungime aditionala in afara corpului pentru penis. Rezultatele acestui tip de operatii pentru marire a penisului sunt in mod normal substantiale in starea flacida, insa mai putin pronuntate in starea erecta (uneori lungimea erecta nu se schimba deloc).

Efectele secundare posibile ale acestei operatii pot fi descurajatoare. Cu ligamentul suspensor indepartat de pe osul pubian, penisul este efectiv nesustinut. Acest lucru nu prezinta ingrijorare in starea flasca, dar poate cauza un numar de probleme in starea erecta. Fara a fi ancorat de osul pubian, penisul se afla in starea “plutire libera”. Asta poate cauza alunecarea si miscarea in timpul raportului sexual. In plus, fara ligamentul suspensor pentru a le sustine, erectiile se indreapta in jos decat in sus. Chirurgii sustin ca acest efect secundar nedorit poate fi minimizat cu alte tehnici chirurgicale mai sofisticate disponibile astazi, dar unghiul erectiei inca ramane redus indiferend de modul in care este manipulata.