Marirea penisului

Marirea penisului

Oare exista pe planeta barbati care sa nu-si doreasca un penis macar putin mai mare decat cel pe care-l au?  Da, poate persoanele de culoare care au fost inzestrati cu adevarate bijuterii ce-i transforma in veritabili trepiezi .

Sa revenim. Doresti sa-ti maresti penisul, am inteles, dar de ce doresti asa ceva?  E o intrebare la care trebuie sa-ti raspunzi singur, iar inainte de a raspunde o sa-ti spunem ca succesul si modul in care se simte o femeie in pat nu depinde sub nicio forma de culoare, marimea sau grosimea penisului tau.  Cum? Pare neadevarat?  Este mai mult decat adevarat, iar realitatea, sondajele si femeile o spun in fiecare zi:

  • “Nu conteaza marimea jucariei, ci modul cum se comporta el cu mine in pat, cum ma alinta, cum ma iubeste, cum ma trateaza si atinge, cum ma simt in bratele lui, si in primul rand siguranta pe care i-o citesc in ochi.”
  • Si daca nu ai inteles ca daca ar fi vrut marime si nu afectiune, ar fi apelat la obiecte simple, atunci iti vom spune ca drumul catre un penis mai mare si mai gros este un drum plin de rabdare si exercitii.

Una dintre cele mai populare si poate de succes metode este cea de prindere a capului penisului cu degetul mare si cel aratator (sub forma unui semn OK) si intinderea penisului pentru 15 secunde in fata, apoi o pauza de 10 secunde in care membrul sa fie masat inainte-inapoi, dupa care se prinde iar capul penisului si se intinde 15 secunde in jos, si exercitiul se repeta cu pauzele de masaj, pana cand s-au epuizat toate directiile:  inainte, stanga, dreapta, sus si jos. Exercitiul se repeta de 3 ori pe zi la ore fixe, si este necesar sa se faca pauze intre zile: o zi da, una nu. Exercitiul este necesar un an de zile conform expertilor.

Alta metoda de marire a penisului este metoda jelq, o metoda mai dificila si care necesita lubrifiant (baby-oil ar fi excelent). Pentru acest exercitiu este necesar ca penisul sa fie in erectie intr-o stare de aproximativ 80% ca fermitate. Dupa ce penisul este gata de lucru, il vei apuca tot sub forma de OK, dar de la baza lui, si il vei masa ducand degetele in sus pana la capul penisului, in ideea de a trimite sangele catre cap. Dupa ce ai dus mana dreapta de la baza penisului la cap, continua miscarea cu mana stanga, si tot asa pana cand vei face 25 de astfel de miscari. Exercitiul trebuie repetat zilnic timp de 7 zile, in fiecare saptamana crescandu-se numarul cu 25, ajungand dupa 2 luni de zile sa fie facute zilnic cate 200 de astfel de miscari de trimitere a sangelui si intindere a penisului. Exercitiul se repeta zilnic timp de minim un an de zile, numarul zilnic de jelq-uri nu trebuie sa depaseasca 200 pe zi.

Inaintea acestui exercitiu este necesar ca penisul sa fie incalzit cu un prosop umed si cald pe care sa-l ti pe penis timp de aproximativ 3 minute, acest procedeu ajutand sangele sa vina in penis mai usor. Dupa terminarea exercitiului se va aplica un prosop rece timp de 3 minute pe penis.

Mult de munca, nu-i asa? Pentru doar cativa centimetri?

Daca femeile spun ca nu conteaza, parca oare nu e mai usor sa-ti imbunatatesti modul de tratament si felul tau de a trata si a te comporta cu o femeie?

Aminteste-ti ca totul e in capul tau, iar cum pe tine poate te streseaza psihic, la fel trebuie sa-ti dai seama ca excitarea si felul cum se simte o femeie pleaca toate de la creierul ei, si nu de la obiectul fizic.