Potenta alimente

Potenta alimente

Potenta sexuala poate avea de castigat printr-o administrare echilibrata a produselor naturiste.

Atfel, vom sublinia stransa legatura dintre viata sexual, respective potenta si alimente.

Este de retinut este faptul ca, daca nu va simtiti in forma, conduita dumneavoastra sexuala va avea de suferit odata cu intreg organismul. Inca din antichitate este recunoscuta ideea existentei unei legaturi intre vitamina E si sex. Expertii in domeniu au aratat ca, intr-adevar, tocoferolii maresc fertilitatea, atat la barbati cat si la femei, si au un efect pozitiv asupra potentei masculine. Faptul ca vitamina E influenteaza comportamentul sexual ramane de dovedit, insa multi adepti ai ei sunt convinsi de acest lucru.

Totodata, un alt element nutritiv cu actiune sexuala, ce confirma legatura dintre potenta si alimente, este zincul. Cea mai mare cantitate de zinc din organismul masculin se gaseste in prostata. Deficitul de zinc poate determina atrofie testiculara si probleme de prostata. Face parte din categoria acelor minerale care va asigura un inalt nivel energetic va pot imbunatati si performantele sexuale.

Fructele de mare, stridiile (care contin cantitati mari de zinc), molustele si crustaceele, drojdia de bere, taratele de grau, cerealele integrale, orzul, orezul brun si semintele de floarea-soarelui, telina – incorporand aceste alimente intr-un regim cu continut mare de proteine si cantitati reduse de carbohidrati rafinati – alaturi de exercitiile fizice si suplimentele vitaminice, pot constitui un afrodisiac si un tonic eficient.

De retinut, este faptul ca includerea acestor alimente in dieta zilnica va avea un aport benefic pentru viata sexuala a fiecaruia dintre noi.