Potenta barbatilor

Potenta barbatilor

Lipsa de potenta a barbatilor nu se mai trateaza nici cu telina, nici cu vin rosu. Baile in nisip sunt acum ultima solutie pentru cresterea potentei.

Egiptenii, care stau ore intregi ingropati pana la gat in nisip, sunt convinsi ca asa isi vor face nevestele mai fericite.

Nu se stie de unde provine acesta metoda, insa sursele sustin ca ea da rezultate. Se pare ca potenta barbatilor cu probleme sexuale a avut de castigat in urma sedintelor de acest tip. Randamentul mai bun a adus liniste in randul egiptenilor, potenta revenind la standardele avute in tinerete.

Se pare insa ca tratamentul nu este doar o iluzie a barbatilor, ci chiar da rezultate notabile, intrucat sotiile egiptenilor s-au declarat incantate de performantele acestora.

Sotiile barbatilor intervievati sustin ca, anterior tratamentului, mariajul avea de suferit din cauza relatiei sexuale care nu functiona. Dupa aplicarea bailor cu nisip, viata intima a luat o intorsatura de-a dreptul spectaculoasa, potenta barbatilor provocand reactii spectaculoase din partea sotiilor lor.