Potenta naturala

Potenta naturala

Studiile cu privire la cresterea potentei au dus la crearea unui nou termen, si anume potenta naturala.

Potenta naturala presupune toate demeresurile facute de fiecare dintre noi pentru crestrea potentei prin administrarea zilnica de produse naturale.

Se stie ca dragostea trece prin stomac. La fel si sexul.

Stresul si alimentatia proasta sunt principalele cauze pentru esecurile din viata sexuala, sustin cercetatorii din domeniu.

Exista numeroase alimente despre care se stie ca au proprietati afrodisiace. Insa numai cu o ciocolata si cu o telina nu vom atinge potenta naturala, asa ca trebuie sa apelam la un meniu mai diversificat, care sa starneasca pasiunea.

Fripturile, branza de vaca, somonul si iaurtul degresat – toate acestea cresc nivelul de dopamina, un hormon responsabil cu libidoul.

Vietatile marine precum macroul si sardinele sunt pline de acizi grasi omega-3, care vor face ca sangele sa alerge mai repede prin vene, crescand, de asemenea, sensibilitatea pielii.

Alimentele cu continut proteic ridicat – peste, pui, tofu – vor creste productia de hormoni si vor spori puterea de concentrare – asa ca nu vom mai avea scuze pentru “performantele” slabe, iar potenta naturala va fi atinsa.