Potenta naturista

Potenta naturista

Usturoiul – este considerat cel mai eficient si la indemana tratament de potenta naturista.

Este un afrodisiac natural si nedaunator. Potrivit unui sexolog cunoscut, usturoiul are un pronuntat efect afrodisiac.  Consuma zilnic 2-3 catei de usturoi crud!

Ceapa – este considerata urmatorul aliment pe lista afrodisiacelor. Are capacitatea de a mari libidoul si de a intari sistemul reproductiv. Cea mai indicata in tratarea acestei disfunctii este ceapa alba.

Morcovii – sunt utili fiind recunoscuti ca pentru capacitatile lor in domeniile de potenta naturista. Pentru rezultate si mai bune se amesteca 150 mg morcovi razuiti, cu un ou fiert moale si o lingurita de miere de albine. Consuma din acest preparat zilnic timp de 1-2 luni.

Sparanghelul – se fierb 15 g radacina de sparanghel intr-o cana de lapte si se consuma de doua ori pe zi. Aceasta reteta este foarte utila in caz de ejaculare premature.

Ghimbirul – amesteca 1/2 lingurita suc de ghimbir, un ou fiert moale si miere de albina. Se consuma in fiecare seara, timp de o luna.

Ginsengul – pe langa calitatile de tonic general, ginsengul are o puternica actiune stimulanta a glandelor sexual,fiind un ingredient recunoscut si folosit in prescriptiile de potenta naturista.

Curmalele – se macina si se amesteca cu migdale, fistic si seminte de gutuie, in cantitati egale. Aproximativ 100 mg in fiecare zi te-ar ajuta sa remediezi problema cu care te confrunti.

Stafidele – consuma de 3 ori pe zi cate 50 mg de stafide, dupa care sa bei 200 ml de lapte.