Sildalist-120mg

sildalis 120 mg

Sildalist-120mg

Sildalist 120mg – 100 mg Sildenafil Citrate + 20 mg Tadalafil

Inainte de utilizarea Sildalist 120mg trebuie sa ne convingem asupra faptului ca nu suferim de niciuna dintre bolile descrise in prospect, fapt ce ar echivala cu excluderea folosirii medicamentului de marire a potentei. Inaintea si in timpul utilizarii Sildalist-ului este interzis sa nu consumam alcool, cafea sau bautura-mancare cu continut de cofeina, respectiv bautura energizanta, acestea ingreunand considerabil absorbtia medicamentului.

Descrierea produsului

Sildalist-120mg 100/20mg

Cantitate
6 pills
Pentru o pastilă
L31.64
Pret
L189.81
Cantitate
12 pills
Pentru o pastilă
L29.55
Pret
L354.64
Cantitate
18 pills
Pentru o pastilă
L28.31
Pret
L509.49
Cantitate
30 pills
Pentru o pastilă
L22.81
Pret
L684.31
Cantitate
60 pills
Pentru o pastilă
L17.73
Pret
L1063.93

Mod de administrare Sildalist 120mg

Partea intreaga a tabletei contine 120 mg, din care este suficient pentru o ocazie si 60mg, astfel incat, trebuie rupt in doua bucati. Jumatatea de tableta trebuie inghitita cu 2-3 dl de apa, pe cat posibil inaintea servirii mesei. In cazul administrarii Sildalist 120mg dupa servirea unor mancaruri mai unsuroase, efectul poate intarzia aproximativ 20 de minute, din cauza absorbtiei mult mai tarzii.

Efectele Sildalist 120mg

Sildalist 120mg a reusit sa aiba cel mai bun raport al efect / efect secundar. Aceasta inseamna ca eficacitatea acesteia este concurenta cu gradul de eficacitate al medicamentului de marire al potentei Viagra. Dar efectele secundare de-abia daca se pot evidentia. Si pot aparea doar la oameni cu o sensibilitate expresa in privinta acesteia. Desigur si acesta este un inhibitor PDE-5 de marire a potentei, fiind interzisa folosirea concomitenta cu medicamente cu continut de nitrati.

Efectul Sildalist-ului este o marire a potentei mai mari si crestere a intensitatii si pe langa efectul de regenerare mai rapid dintre doua acte sexuale, chiar si penisul se va mari in timpul utilizarii substantei. Cresterea dimensiunii penisului se bazeaza pe faptul ca in timpul folosirii substantei de marire a potentei, substanta activa va determina un flux al sangelui mult mai mare, astfel incat, in penis va fi un volum mai mare de sange decat cel, sa-i spunem, obisnuit. Cantitatea de sange marita va dilata peretii corpului cavernos ale penisului. Dar, mecanismul efectului de marire a Kamagra este doar temporar, asta deoarece, odata cu golirea substantei active, penisul va fi irigat de cantitatea de sange obisnuita pentru erectie, intelegand prin aceasta ca nu va aparea o cantitate de sange in plus, iar peretii cavernosi ai penisului se vor dilata doar in masurile normale.

Efectele secundare Sildalist 120mg

Sildalist 120mg are ca efect secundar in principal ceea ce deriva din folosirea acesteia in mod exagerat. Aceste efecte secundare pot fi evidentiate prin rosirea fetei sau a abdomenului, infundari ale nasului sau scurgeri nazale, respectiv dureri de cap moderate, exces de acid gastric. Impreuna cu Sildalist , folosirea de medicamente cu continut de nitrati poate avea efecte si mai grave decat acestea. Efectul Sildalist 120mg nu se va evidentia odata cu un consum concomitent de alcool, cofeina, taurina bauturi energizante, astfel ca, substanta administrata nu va putea fi absorbita de catre organism si in consecinta, nu va avea nici efectul scontat. Astfel ar fi indicata nefolosirea celor enumerate.

Livrare rapidă
Confidențialitate
Metoda de plată convenabilă
Serviciu gratuit pentru clienți