Super P-Force

Super P-Force

Super P-Force

Super P-Force - pastile pentru erectie si intarziere ejaculare de tip 2 in 1

Este o noua forma de stimulent sexual pe baza unei combinatii mixte pentru stimularea erectiei si ejacularea prematura, produs de Sunrise Remedies, India. Contine prospect. Continand ingrediente active atat pentru sustinerea erectiei cat si pentru rezistenta la sex, barbatii pot avea o erectie viguroasa si, in plus, mai mult control asupra duratei actului sexual.

Descrierea produsului

Super P-Force 100mg

Cantitate
4 pills
Pentru o pastilă
L48.70
Pret
L194.80
Cantitate
8 pills
Pentru o pastilă
L48.08
Pret
L384.61
Cantitate
12 pills
Pentru o pastilă
L47.87
Pret
L574.42
Cantitate
16 pills
Pentru o pastilă
L47.76
Pret
L764.23
Cantitate
20 pills
Pentru o pastilă
L47.20
Pret
L944.05

Super P-Force (Super Kamarga)

Utilizatorii de Super P-Force pot conta pe o durata de minim 6 ore de actiune a acestui supliment.Ingredientele speciale din acest produs ajuta barbatii sa aiba erectii puternice, penis viguros si mai voluminos, eliminand in acelasi timp si problema ejacularii premature sau precoce. Cu un singur comprimat, barbatul poate intretine un act sexual performant, beneficiind de erectii sanatoase si control asupra momentului ejacularii.

Pretul afisat este pentru o cutie continand 1 blister (folie) cu 4 comprimate. Super P-Force este un nou supliment menit sa imbunatateasca viata sexuala, o combinatie intre doua ingrediente cu rol esential pentru o prestatie sexuala de performanta. Rolul a 60% din ingrediente este de a ajuta barbatii care nu reusesc sa obtina erectii satisfacatoare, iar scopul a 40% din ingrediente este de a intarzia ejacularea la barbatii la care orgasmul se declanseaza mult prea repede. Impreuna, acesti doi compusi creeaza Super P-Force, ajutorul capital pentru un barbat in dormitor.

Nu este un supliment destinat doar barbatilor care intampina probleme sexuale ci si celor care doresc sa isi imbunatateasca propriile performante sexuale. Utilizand Super P-Force puteti avea parte de cea mai performanta prestatie sexuala de care ati fost vreodata capabil - erectie viguroasa si act sexual indelungat la un loc.

Super P-Force se poate lua oricand considerati ca este necesar, cu cel putin 45 de minute inainte de activitatea sexuala planificata. Aveti in vedere ca efectele unei singure pilule pot fi resimtite timp de minim 6 ore.

Luati Super P-Force cu un pahar plin cu apa si incercati sa evitati mesele abundente si alimentele grase - acestea vor limita capacitatea de absorbtie si asimilare a substantei active. Limitati consumul de alcool si nu luati Super P-Force daca utilizati alte medicamente care pot interactiona cu compusii acestuia (in acest caz va trebui sa consultati medicul sau farmacistul).

Doza recomandata este de 1 comprimat de Super P-Force la 24 de ore.

Livrare rapidă
Confidențialitate
Metoda de plată convenabilă
Serviciu gratuit pentru clienți